uke 27 uke 28

Sommeren 2021 utvider Barnas øy sitt tilbud til barn og unge. Vi har blitt invitert av både barn, unge og foreldre til å tilbringe 2 uker på Hesnesøy. Av Grimstad kommune har vi fått leie det gamle skolehuset og dette vil være våre base i ukene 27 og 28. Sommercampen i Grimstad vil følge samme modell som vi har brukt seneste 8 år på Bragdøya. Hvor barn og unge får mestring, opplevelser og gode sommerminner sammen med mange andre barn og unge.

I det at vi er så heldige at vi kan disponerer skolehuset på Hesnesøy, er det å ro, samt å få vite litt om Terje Vigen, obligatorisk. Vår livbåt "mannen" vil hver dag frakte barn og unge ut fra Sandum brygge.

Oppmøte fra kl 0800 og avreise senest kl 0830. Retur samme sted omkring kl 15.00 og senest kl 1530. Programmet vil som sagt følge tilsvarende program som vi i 8 år har gjennomført på Bragdøy. Deltakere lærer å ro, bade, dra på øyturer, skattejakt, ut på sup. søppelsjakt, fisketur, delta på utendørs kokkekurs, fiske krabber, dra på oppdagesesturer og ellers delta på mange ulike aktiviteter gjennom dagen. Konkret program med alle detaljer blir gjort tilgjengelig på nettsider i god tid før campen. Det viktigste er at barna er kledd etter været, har med seg håndkle og ekstra klær, lar mobilen ligge avslått i sekken og at foreldre sier fra om allergier etc

Så håper jeg vi sees på Hestnesøy