Sørlending for en dag 31 Juli 2021

Bli med ud på en eventyrlig dag ut i Skjærgården. Bli med å bli "sørlending for en dag" Turen passer godt for familier og grupper da Sørlendingen er svært sosial. Det er ingenting som går spesiellt fort, men det er veldig "greit" og litt gøy. Ta rutebåten fra sentrum (Kai7) og ut til Bragdøya. . Vi tilpasser etter alder, gruppe og "av å te" etter ønsker. Vi lærer dere å ro, fiske makrell, se etter krabber, håndtere en "båd" og så blir det nok litt "vått og tørt"

Sørlendingen drar ofte ut i båt. Ut i Skjærgården, i "smeigefart" til lyden av marna og "lokta" av saltvann og "manneid" Her kan du ta med familien eller gode venner. Sørlendingen har go tid og det er ingenting som haster. Enkelte sier at Sørlendingen ofte "sidder " og tenker. Og av og til at han bare "sidder."....

Uansett, vi følger gir deg en dag med tilpassede aktiviteter, historisk vandring, lærer deg litt "sørlandsk" og forhåpentligvis får vi makrell. Vi følger sjelden skjema og alt varierer, men det blir en finfin dag ute blandt holmer og skjær, blandt "manneid, ulker og ål. "

Kjøp
  • kr 795,00 / stk
stk
100% SSL Secure